artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 57: Whizz Burger, Renesse

Cafetaria Top 100 266

Cafetaria Top 100 2018 nr. 57: Whizz Burger, Renesse

Een professioneel en modern fastfoodbedrijf met een goede stopkracht; Whizz Burger krijgt in ieder geval een pluim voor uitstraling, huisstijl, communicatie en marketing.

Het interieur van Whizz Burger is eigentijds en aantrekkelijk, ook het ruime terras maakt een uitnodigende indruk. De zaak speelt met de naam handig in op de hamburgertrend. Al bestaat het assortiment ook uit friet, snacks en ijs. Deze productgroepen vormen geen ondergeschoven kindje en krijgen eveneens alle aandacht. Toch scoort Whizz Burger vooral met de hamburgers. Ze zijn van 100 procent rundvlees zonder toevoegingen en worden bereid op de grillplaat.

De spits vormt geen probleem voor de medewerkers, gastvriendelijkheid blijft ook dan fier overeind. Het pieper-oproepsysteem met een buzzer werkt efficiënt en het online bestelsysteem is zeer klantvriendelijk. Compliment ook voor de fraaie ijscounter met een uitgebreid aanbod aan desserts.

Lange Reke 8
Shop.e-food.nl/renesse/whizz-burger

Reageer op dit artikel