artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 56: Frituurke ’t Zwin, Sluis

Cafetaria Top 100 818

Cafetaria Top 100 2018 nr. 56: Frituurke ’t Zwin, Sluis

Frituurke ’t Zwin staat niet alleen op een mooie plek in de Cafetaria Top 100, het bedrijf weet dit jaar ook de winst in de provincie Zeeland in de wacht te slepen. Een gezellige topzaak, zo omschrijft de jury deze friterie. 

Eigenaar Jean Pierre Lempereur kent het klappen van de zweep, het totaalplaatje klopt. Dat zie je terug in een uitgebreide menukaart, vriendelijke medewerkers, de meerwaarde van een fraai terras en een stuk beleving.

Frituurke ’t Zwin is een begrip in Zeeland. Het begon ooit als frietkar. In 1969 kreeg de frituur de huidige naam. De huidige vorm ontstond in 2002, na een grootscheepse verbouwing waarbij er veel meer zitplaatsen werden gecreëerd.

De bediening is attent en de producten smaken voortreffelijk. Je kunt hier prima dineren maar ook gewoon een frietje eten. Qua promotie zijn er een snack van de week, mystery bier en een mystery saus. Het zijn try-outs die bij succes aan het assortiment worden toegevoegd. De website ziet er leuk uit. Toch wordt er nog onvoldoende ingespeeld op de kansen van digitale media, dat is zeker op het niveau van ’t Zwin van belang.

Walplein 4
Defriteriesluis.nl

Reageer op dit artikel