artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 55: Cafetaria Vreugdenhil, Gouda

Cafetaria Top 100 305

Cafetaria Top 100 2018 nr. 55: Cafetaria Vreugdenhil, Gouda

Het kan een gouden combinatie zijn. Cafetaria Vreugdenhil bewijst al jaren dat je met vis, friet, snacks en ambachtelijk schepijs aan klantenbinding doet. Immers, als je het goed aanpakt, weten ook de visliefhebbers je zaak te vinden.

De vorige eigenaren kozen in 2008 uit concurrentieoverwegingen voor uitbreiding van het assortiment met vis. Ze zagen daarmee kans zich te onderscheiden. De cafetaria wordt vandaag de dag gerund door Eileen Wu en haar man Jimmy Hu en zij blijven het concept en de kwaliteit trouw. De beperkte ruimte vormt geen probleem om de beide productgroepen functioneel af te scheiden en mooi te presenteren.

Er wordt uiterst hygiënisch gewerkt. De jury is daarnaast duidelijk onder de indruk van de klantvriendelijkheid en de snelheid van handelen. ‘Verder zijn alle werk- en verkoopruimtes zeer schoon en opgeruimd. In de koeling is alles afgedekt en bestickerd, zo hoort het!’

Wachtelstraat 42
Cafetariavreugdenhil.nl

Reageer op dit artikel