artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 54: Snackbar Lekkerrr, Ouddorp

Cafetaria Top 100 465

Cafetaria Top 100 2018 nr. 54: Snackbar Lekkerrr, Ouddorp

In het centrum van het drukke toeristendorp op Goeree-Overflakkee heeft de familie Van der Vliet een prima zaak opgebouwd. Gasten komen niet alleen uit Nederland en worden probleemloos in meerdere talen te woord gestaan bij Snackbar Lekkerrr.

Hout voert de boventoon in deze sfeervol ingerichte en goed onderhouden cafetaria. De medewerkers zijn gastvrij, enthousiast en hulpvaardig. Tijdens het seizoen is het constant druk. Ondanks de constante stroom gasten wordt er zorgvuldig gewerkt en is er tijd voor extra aandacht in de vorm van een persoonlijk gesprekje of grapje, uitstekend!

Verse friet is het paradepaardje van Snackbar Lekkerrr. In de AD-test werd de friet twee keer uitermate positief gewaardeerd met het rapportcijfer 9. Onze jury nam natuurlijk ook de proef op de som en kwam zelfs tot een nog beter oordeel: een dikke negen. Goed van smaak, geen oliegeur en geen overdaad aan kleine stukjes. De friet verdient het eigenlijk niet om aan tafel in plastic bakjes te worden geserveerd.

Boompjes 19
Snackbar-ouddorp.nl

Reageer op dit artikel