artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 53: Cafetaria de Uitdaging, Voorthuizen

Cafetaria Top 100 167

Cafetaria Top 100 2018 nr. 53: Cafetaria de Uitdaging, Voorthuizen

Voor de vierde keer in vier jaar in de Cafetaria Top 100. Cafetaria de Uitdaging krijgt het voor elkaar door op alle fronten goed te scoren. 

De jonge ondernemers beheersen het vak, zo is wel duidelijk. Vijf jaar geleden gingen Erik Ruiter en Sanne van de Steeg van start met een moderne zaak in Voorthuizen. De twintigers staan nu voor de vierde achtereenvolgende keer in de top 100, dat zegt veel over het ambitieniveau.

De mooie, frisse cafetaria ziet er zowel van buiten als van binnen nog nieuw uit. De paarse kleur heeft in de huisstijl de overhand, goed voor een eigen gezicht. Er is een enorme productvariatie, van vers belegde broodjes tot complete menu’s en huisgemaakte specialiteiten.

Vooral dat laatste zorgt voor onderscheidend vermogen. Er wordt dan ook op een slimme manier op ingespeeld in de marketinguitingen, bijvoorbeeld via een lcd-scherm. Het zelfgemaakte stoofvlees en de gehaktballen van De Uitdaging zijn zelfs door ProFri met goud bekroonde ambachtelijke producten. De taken zijn goed verdeeld en de gastvriendelijke cafetaria ademt een gemoedelijke sfeer.

Apeldoornsestraat 18
Cafetariadeuitdaging.nl

Reageer op dit artikel