artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 52: Foodmaster De Zwijs, Waalwijk

Cafetaria Top 100 436

Cafetaria Top 100 2018 nr. 52: Foodmaster De Zwijs, Waalwijk

Een zeer nette zaak, een ondernemer die zijn gasten echt kent en met de tijd meegaat; daarom hoort Foodmaster De Zwijs zeker thuis in de Cafetaria Top 100.

Klein maar fijn, zo luidt het oordeel van de vakjury over deze servicegerichte cafetaria met een zeer herkenbaar Foodmaster- interieur. De zaak oogt erg netjes. De vitrine en de vloer zien er keurig uit. Ook de toiletten zijn brandschoon. De werkruimte heeft een strakke uitstraling, het rvs mooi gepoetst.

Opvallend is het goede contact met de vaste gasten, de ondernemer kent ze echt. Desondanks verdient bijverkoop wel iets meer aandacht. De ondernemer is Raymond Delwig die het sinds deze zomer op het gebied van bezorging stappen heeft gezet. Hij koos voor de eigen site met een handige besteltool in combinatie met Bezorgland.nl en Thuisbezorgd.nl. Een goede keuze. Het bedrijf gaat zeker met de tijd mee; er wordt onder andere geïnvesteerd in lcd-schermen van De Digitale.

Monseigneur Zwijsenstraat 9a
De-zwijs.nl

Reageer op dit artikel