artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 50: Pieperz Eerde, Eerde

Cafetaria Top 100 133

Cafetaria Top 100 2018 nr. 50: Pieperz Eerde, Eerde
Pieperz Eerde. Foto: Studio38C

Voor het eerst meedoen en dan op plek 50 in de lijst. Daar mag je best trots op zijn. Maar dan kunnen we wel aan Pieperz overlaten. Aan alles is te zien dat ze trots zijn op hun producten.

Wauw, wat een stopkracht. De oude aardappelrooiers en ploegen buiten trekken de aandacht. Binnen tafels van oude tractoren, lampen van melkbussen en aardappelmanden. Een medewerker snijdt verse ‘pieperz’. Wat een sfeer. En wat een kennis. Iedereen die er werkt, weet heel goed waarmee hij of zij bezig is.

Maar dat is het niet alleen. Medewerkers hebben plezier in hun werk. Er wordt een praatje gemaakt, terwijl de friet netjes wordt gepresenteerd op een dienblad en aan tafel wordt gebracht. Topservice, met oog voor detail. Bij Pieperz klopt het allemaal; mooie fotografie en een duidelijke menukaart.

Wat kan er dan nog beter? De presentatie van producten in de toonbank wellicht. Zien doet verkopen; durf het lekkers dat wordt aangeboden te tonen.

Kapelstraat 25
Pieperz.eu

Reageer op dit artikel