artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 5: Restaria Boswinkel, Enschede

Cafetaria Top 100 2080

Cafetaria Top 100 2018 nr. 5: Restaria Boswinkel, Enschede
Foto: Koos Groenewold

Bij aankomst is al goed te zien dat de zaak van Edwin en Nathalie Voets een super strakke zaak is. Dat was te verwachten; Restaria Boswinkel scoort al een paar jaar goed in de top 100. Dit jaar helemaal.

Binnen wordt duidelijk dat hier alles tot in de puntjes wordt geregeld en uitgevoerd. De indrukwekkende zwarte bakwand van Restaria Boswinkel is een geweldig pronkstuk dat meteen in het oog springt.

We worden enthousiast begroet door een medewerkster die weet wat ze doet en hoe ze met gasten om moet gaat. Dit zijn de medewerkers waar onze branche trots op mag zijn. MVO staat hier hoog op de agenda. We worden blij van de mooie nieuwe menukaart met daarop een goed verhaal over de herkomst van de producten, ‘van bron tot bord’. Het vlees komt bij de lokale slager vandaan en wordt in de eigen keuken gekruid. Vooral de zelf gepaneerde schnitzels zijn hier populair; er worden wekelijks zo’n 70 tot 80 van verkocht.

Restaria-Boswinkel-060

Foto: Koos Groenewold

Het ondernemerspaar zit al 25 jaar in dit pand en de cafetaria is uitgegroeid tot een begrip in Enschede en omgeving. Edwin en Nathalie Voets zijn gepokt en gemazeld in deze branche en hebben een duidelijke toekomstvisie. Sinds april zijn ze aangesloten bij Restaria en het doel is om de komende tijd het niveau nog verder te verhogen, onder meer met een hamburgerconcept 3.0. We hopen Restaria Boswinkel volgend jaar weer te zien in de top van deze lijst.

Wethouder Elhorststraat 112
Restariaboswinkel.nl

Restaria-Boswinkel-078

Foto: Koos Groenewold

Bekijk hier de complete ranglijst

Reageer op dit artikel