artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 49: Eetwinkel Kwebbles, Geertruidenberg

Cafetaria Top 100 806

Cafetaria Top 100 2018 nr. 49: Eetwinkel Kwebbles, Geertruidenberg

‘Wij zijn Eetwinkel Kwebbles uit Geertuidenberg. En wij heten u welkom.’ Alleen al deze zin op de website maakt duidelijk dat de zaak staat voor gastvrijheid. Eenmaal binnen bij Kwebbles wordt die constatering bevestigd.

Kwebbles is pas verbouwd. En dat heeft effect gehad. De zaak heeft een frisse, moderne en luxe uitstraling gekregen. En ja, het is er ook schoon en netjes. Zoals het hoort. Het assortiment is uitgebreid met onder meer de lekkerste frietjes, burgers, snacks, milkshakes en softijsjes. Bestellen maar.

‘Wilt u saus bij uw friet meneer’ Lekker attent, zo zien we het graag. Hup, de tanden erin. Heerlijk. De friet wordt geserveerd op een houten plankje en smaakt heerlijk. De mayonaise komt in een apart bakje. Deze manier van serveren en de hoeveelheid friet zouden zomaar een hogere prijs rechtvaardigen. Maar goed, Eetwinkel Kwebbles staat voor gastvrijheid. Ook als het om de prijs gaat komt het de gast graag tegemoet. En dat siert het bedrijf.

Schonckplein 7-9
Eetwinkelkwebbles.nl

Reageer op dit artikel