artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 48: Family Winschoten, Winschoten

Cafetaria Top 100 249

Cafetaria Top 100 2018 nr. 48: Family Winschoten, Winschoten

Family Winschoten is als beste uit de bus gekomen in de provincie Groningen. Deze cafetaria is dan ook onderscheidend in vele opzichten. Fijn om dit bedrijf erbij te hebben in de top 100. 

De bijzondere vorm van het pand waarin Family Winschoten is gevestigd, de variatie in tafels (rond en vierkant), de moderne stoelen en de planten in potten aan het plafond geven de zaak een speels, sfeervol en uitnodigend karakter. Uniek is ook de product- en menukeuze, waarbij de ondernemer het vlees zelf maakt.

Na binnenkomst volgt meteen een vriendelijke begroeting door de medewerkers. De menukaart wordt aan tafel gebracht en de keuze is reuze. Het eigen karakter van het bedrijf springt er hier ook uit; de eigenaar maakt het vlees en de vleesgerechten zelf. Hij brengt hiermee zijn jarenlange ervaring in een slagerij in de praktijk.

De klant is bij Family Winschoten echt koning. De vele Duitse gasten worden ook netjes aangesproken in hun eigen taal.

Venne 74b
Winschoten.family.nl

Reageer op dit artikel