artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 47: Eetwinkel Het Cabrys, Beek

Cafetaria Top 100 200

Cafetaria Top 100 2018 nr. 47: Eetwinkel Het Cabrys, Beek

Attent, snel en een goede kwaliteit; het zijn deze drie steekwoorden die gelden voor Eetwinkel Het Cabrys. Niet meer dan logisch dat deze zaak in Beek een prominente plek inneemt in de Cafetaria Top 100.

Eetwinkel Het Cabrys heeft recentelijk de deuren heropend in het nieuwe gedeelte van winkelcentrum Makado en het is er erg druk. Gasten treffen er diverse soorten friet, een ruim assortiment snacks, belegde broodjes en ambachtelijk bereid ijs aan. De producten in de vitrine liggen netjes uitgestald, de menukaart is duidelijk en aanbiedingen zijn goed zichtbaar op de tafels.

De friet smaakt heerlijk en de frikandel speciaal, daar kom je voor terug. Dat geldt trouwens ook voor de medewerkers. Die zijn spontaan en joviaal, attent en werken snel en secuur.

Wethouder Sangersstraat 246
Eetwinkelhetcabrys.nl

Reageer op dit artikel