artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 46: Smulbar, Groenlo

Cafetaria Top 100 741

Cafetaria Top 100 2018 nr. 46: Smulbar, Groenlo

Smulbar in Groenlo bestaat sinds 2013. André Berentsen en Anke Ribbers runnen deze snackbar met veel plezier. En dat werpt zijn vruchten af.

Iedere keer weer wat nieuws voor de gasten; Smulbar in Groenlo maakt er een sport van. Zo is ooit ook het lokaal bekende Broodje Brutus ontstaan. Dat is inmiddels een vaste waarde op de menukaart van Smulbar. Op die menukaart ook het Patatje Pröttel: met heerlijk gekruid varkensvlees, ui en paprika.

Het zijn deze unieke gerechten die Smulbar Groenlo zijn eigen gezicht geven en die er – in combinatie met het nette interieur, de prachtige aankleding en de goede hygiëne – voor zorgen dat gasten hier graag komen. Zijn er helemaal geen verbeteringen mogelijk? Jawel. De ondernemers zouden nog iets actiever dranken kunnen verkopen. Het geeft een nog luxere uitstraling als de drankjes in het zitgedeelte in glazen flesjes zouden worden geserveerd.

Ruurloseweg 10a
Smulbar.nl

Reageer op dit artikel