artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 45: Cafetaria Zwakenberg, Lemelerveld

Cafetaria Top 100 341

Cafetaria Top 100 2018 nr. 45: Cafetaria Zwakenberg, Lemelerveld

Wie Lemelerveld bezoekt, kan niet om Cafetaria Zwakenberg heen. De Cafetaria Top 100 kan ook niet om dit prachtige familiebedrijf heen, blijkt nu. 

Het bedrijf is gevestigd in een prachtig hoekpand dat met net aangeklede terrassen meteen in het oog springt. Buiten is alles schoon en goed onderhouden. Dat geldt ook voor binnen, waar goedlachse medewerkers en het open karakter van de zaak de gast een warm gevoel geven.

Het menu blinkt uit in eenvoud; het cafetaria-assortiment wordt afgewisseld met salades, pannenkoeken en lekker ijs. Het ziet er allemaal strak en gelikt uit, je zou denken dat Cafetaria Zwakenberg is aangesloten bij een formule. Niets is minder waar, het bedrijf dat sinds 1968 bestaat, is een echt familiebedrijf dat al 50 jaar succesvol onder eigen vlag opereert. En het heeft alles in zich om dat nog jaren vol te houden.

Kerkstraat 1
Zwakenberg.nu

Reageer op dit artikel