artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 44: Foodmaster Boskoop, Boskoop

Cafetaria Top 100 255

Cafetaria Top 100 2018 nr. 44: Foodmaster Boskoop, Boskoop
(C) Roel Dijkstra Fotografie / Foto : Fred Libochant

Een ontzettend knappe prestatie; starter Loes Helling opende in februari Foodmaster Boskoop en won een paar maanden later een startersprijs van de Rabobank. Nu staat ze met haar zaak stevig in de Cafetaria Top 100. 

De 27-jarige Loes Helling deed op 13 februari van dit jaar voor het eerste de deuren open van haar eerste zaak, Foodmaster Boskoop. In mei ontving ze al een prijs; de werd de eerste Rabo Starter van het Kwartaal in de regio Gouwestreek, een award van de Rabobank. We hebben het goed gezien: dit is één van de jonge ondernemers die de toekomst van de branche vormen.

Foodmaster staat voor lekker, gemakkelijk en snel. Dat geldt zeker voor Foodmaster Boskoop. De friet is lekker, de service snel en het interieur dik in orde.

Bij binnenkomst worden de gasten vriendelijk begroet, in minder dan een paar minuten wordt de bestelling opgenomen. Het assortiment wordt duidelijk gepresenteerd onder meer op de digitale borden in de cafetaria. De friet bij Foodmaster Boskoop is heerlijk gebakken.

De buitenkant van het pand is goed onderhouden en de staat van het interieur is netjes en schoon. De medewerkers weten ze waarover ze praten. Dat maakt een bezoek aan deze cafetaria tot een aangenaam geheel. En wie geen tijd heeft om de zaak te bezoeken, kan online bestellen via de eigen app van Foodmaster Boskoop. Handig en helemaal van deze tijd.

Linnaeusweg 100
Boskoop.foodmaster.nl

Reageer op dit artikel