artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 43: Restaria de Heihoek, Oss

Cafetaria Top 100 246

Cafetaria Top 100 2018 nr. 43: Restaria de Heihoek, Oss

Restaria de Heihoek is over de gehele breedte een goed verzorgde cafetaria; een mooi interieur, goede service en kwaliteitsproducten. Zo zien we het graag en daarom hoort deze zaak absoluut in de lijst van 2018 thuis.

In deze prachtig ingerichte cafetaria staat naast sfeer flexibiliteit centraal. En dat zijn geen loze woorden: bij de bestelling is veel mogelijk, ook als het afwijkt van de kaart. Bestellingen worden geplaatst, bestellingen worden gewijzigd. Bij Restaria de Heihoek in Oss is dat geen enkel probleem. De medewerkers van de zaak gaan er losjes mee om; of het frietje nu wel of geen (extra) mayonaise behoeft.

En dat perfect gebakken frietje wordt uitgeserveerd in een verzorgde omgeving, met comfortabele leren banken, nette tafels en stoelen en koperkleurige lampen. De producten worden gepresenteerd via de menukaarten en productfoto’s op de wand bij de kassa.

De verzorgde aankleding binnen wordt goed doorgetrokken naar buiten met nette tafels en een puike aankleding. Chapeau. Wat een mooie zaak.

Schaepmanlaan 93
Restariadeheihoek.nl

Reageer op dit artikel