artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 42: Robby’s Snacks, Raalte

Cafetaria Top 100 198

Cafetaria Top 100 2018 nr. 42: Robby’s Snacks, Raalte
Het team van Robby's Snacks in 2018.

Robby’s Snacks is vorig jaar verbouwd en oogt in het andere jasje als een luxe snackbar. Ook de presentatie van het producten en de kwaliteit ervan zorgt ervoor dat deze nieuwkomer het tot de top 100 heeft geschopt.  

Het nieuwe interieur zorgt voor een frisse ‘look & feel’. Mooie productpresentatie via schermen en de goed gevulde toonbank met veel verse producten zorgen ervoor dat het ambacht eraf spat. En dat nodigt uit tot het eten van een heerlijk frietje en/of snack.

Niet alleen in de zaak, ook online heeft Robby’s Snacks een professionele uitstraling. Erg belangrijk tegenwoordig.

De hoge verwachtingen worden waargemaakt. Snel en vakkundig worden de gerechten bereid en geserveerd. Het team is gedreven en werkt goed samen. Alles met maar één doel: de gast een optimaal gerecht voorschotelen. Keurig hoor. Dit in combinatie met de nette en gastvrije benadering zorgt ervoor dat Robby’s Snacks terecht hoge ogen gooit in de Cafetaria Top 100.

Verheydenstraat 1
Robbyssnacks.nl

Reageer op dit artikel