artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 41: Plaza de Stoete, Lisse

Cafetaria Top 100 367

Cafetaria Top 100 2018 nr. 41: Plaza de Stoete, Lisse
Het broer-en-zussenteam van Plaza de Stoete: Sanne (links), Don en Melissa Versluis. Foto: Fotoburo Dijkstra

Bij Plaza de Stoete in Lisse werkt een familieteam van vakmensen dat met plezier en aandacht voor de klant de zaak runt. Kijk alleen al naar de friet, uitstekend afgebakken. Gewoon zoals het hoort. Vandaar ook dat ze een plekje in de lijst meer dan verdienen.

Bij Plaza de Stoete is veel zorg besteed aan de inrichting en de routing, zowel binnen aan de zijde van de gasten als in de keuken en op het terras. Er wordt gewerkt volgens een strak systeem, ook als het om de hygiëne gaat. Dat zie je aan alles.

Overal is het perfect schoon in de zaak; voor en achter de schermen is Plaza de Stoete ook wat dit aspect betreft een voorbeeld voor de sector. Dit in combinatie met de gastvrijheid en klantvriendelijkheid maken een grootse indruk.

Het advies? Gewoon zo doorgaan en houd daarbij de ontwikkelingen in de sector en het veranderende consumentengedrag goed in de gaten.

Kanaalstraat 108
Plazadestoete.nl

Reageer op dit artikel