artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 40: De Canterlanden, Gytsjerk

Cafetaria Top 100 196

Cafetaria Top 100 2018 nr. 40: De Canterlanden, Gytsjerk
Arjen en It Hiemstra. Foto: Anne van der Woude

Oog voor detail; De Canterlanden in Gytsjerk heeft het. Mede daardoor staat het bedrijf van Arjen en It Hiemstra dit jaar weer in de Cafetaria Top 100. Ook met de ambiance en hygiëne maakt deze cafetaria weer een uitstekende indruk. 

De presentatie ziet er bij De Canterlanden gelikt uit. De friet wordt in een prachtige puntzak geserveerd. Dit is niet alleen leuk en onderscheidend, het heeft ook als voordeel dat kwaliteit van de friet langer goed blijft.

Aandacht is er ook voor de inrichting van het Friese bedrijf. Het is er ruim, sfeervol en schoon. Ook het mooie terras ziet er proper uit. Het bedrijf nodigt dan ook uit om er een bezoekje aan af te leggen. Alles is aanwezig om het de gasten goed naar de zin te maken. En voor wie met de auto komt; er is voldoende parkeergelegenheid.

Canterlandseweg 8
Decanterlanden.nl

Reageer op dit artikel