artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 4: Family Treffers, Honselersdijk

Cafetaria Top 100 5146

Cafetaria Top 100 2018 nr. 4: Family Treffers, Honselersdijk
Monique en Corjan Treffers. Foto: Koos Groenewold

De branche kan trots zijn op de cafetaria van Corjan en Monique Treffers. Niet gek dus dat Family Treffers als beste uit de bus komt in de provincie Zuid-Holland. 

Family Treffers  is een gave en gezellige zaak met dynamiek, een prachtig interieur en een goed gevuld terras. We zien veel groen, waaronder een groene wand, ook de lampen en de chesterfieldbank zijn mooi. Dit interieur valt flink in de smaak, het is thuiskomen, of een plek waar je in de avond even een biertje gaat drinken.

In combinatie met het team straalt dit bedrijf een aanstekelijke energie uit. Een pluim voor de medewerkster achter de ijscorner (met goed zicht op de ingang), die iedere binnenkomende gast keurig welkom heet. En ondanks de drukte loopt alles gesmeerd. Compliment ook voor de fraaie bedrijfskleding, die er midden in de spits ook nog schoon en verzorgd uitziet. Bij iedere medewerker!

Foto: Koos Groenewold

De counter is de blikvanger van de cafetaria en ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook bijzonder opgeruimd en schoon. Als je hiernaar kijkt, maakt je dat vrolijk. De cheeseburger is fantastisch, met een extra plus voor de heerlijke saus. De friet is lekker en wordt prachtig gepresenteerd samen met de burger op een stoere houten plankje. Family Treffers is een absoluut topbedrijf waarin alles klopt. De formule is heel goed zichtbaar en de inrichting voegt daar nog waarde aan toe. Hetzelfde geldt voor het assortiment en de producten zijn ook nog eens top. Met recht staat Family Treffers hoog op de lijst.

Foto: Koos Groenewold

Dijkstraat 82
Familytreffers.nl

Bekijk hier de complete ranglijst

Reageer op dit artikel