artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 30: Snackpoint Bunde, Bunde

Cafetaria Top 100 345

Cafetaria Top 100 2018 nr. 30: Snackpoint Bunde, Bunde

Snackpoint Bunde is een vaste waarde in de Cafetaria Top 100. Ook dit jaar haalt de Limburgse zaak een mooie notering. Gasten worden op handen gedragen, zo zagen we. 

De hand van Roger Gielen is duidelijk zichtbaar bij Snackpoint Bunde. Geen grote maar wel een pure cafetaria, met topmerken in het assortiment. Iedere maand zijn er unieke acties. Wie als gast over de drempel stapt, voelt zich meteen gezien.

‘Een sieraad voor de zaak’, zo noemt de jury beide medewerkers. Zij dragen hun gasten op handen tijdens de klantreis, van binnenkomst tot afscheid.

Hygiëne is een groot goed bij deze Snackpoint. De medewerkers dragen plastic handschoenen en ze pakken producten met een tang uit de vitrine. Het interieur krijgt nog een facelift, maar ziet er nu al uitnodigend uit met sfeervol ingelijste reclameobjecten, snackkrantjes op tafel en een goed gevulde vitrine. Dat belooft wat voor de Top 100 van volgend jaar!

Sint Rochusstraat 18
Snackpoint.com

Reageer op dit artikel