artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 38: Cafetaria Restaria Reintje, Duizel

Cafetaria Top 100 185

Cafetaria Top 100 2018 nr. 38: Cafetaria Restaria Reintje, Duizel

Cafetaria Restaria Reintje haalt een uitstekend niveau in de Cafetaria Top 100 2018. Dat is onder meer te danken aan een goed aanbod, leuke presentatie en de maatschappelijke betrokkenheid.

Cafetaria Restaria Reintje is een grote zaak met veel zitplaatsen fraai gegroepeerd in de ruimte, een open keuken, een prachtige toiletgroep en een gevarieerd assortiment dat op tafel wordt gepresenteerd op een leuke plank. Kleine kinderen hoeven zich niet te vervelen in de mooie speelhoek.

Reintje is maatschappelijk betrokken bij een instelling in het dorp, waar mensen met een verstandelijke beperking wonen. De zaak sponsort bijeenkomsten en stelt ruimte beschikbaar voor mozaïekstukken en meubels die in de instelling worden gemaakt. Chapeau! Facebook is een veelgebruikt en succesvol medium. Ga daar mee door. ’

Wolverstraat 30
Reintje.eu

Reageer op dit artikel