artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 37: Snackbar Gebroeders Joosen, Teteringen

Cafetaria Top 100 354

Cafetaria Top 100 2018 nr. 37: Snackbar Gebroeders Joosen, Teteringen

Petje af voor Snackbar Gebroeders Joosen. De familie Joosen straalt in de zaak waarin de eigen huisstijl tot in de puntjes, ja zelfs tot de inpakfolie, is doorgevoerd.

De broers Peter en Jack runnen deze zaak al sinds 1981. Passie en plezier spatten ervan af. Dat werkt aanstekelijk. Bonuspunten voor de katoenen shopper die klanten voor een goed doel kunnen kopen voor €5; dubbel maatschappelijke verantwoord ondernemen.

De familie onderscheidt zich van collega’s door eigen snacks en gerechten te bereiden zoals verse friet, gehaktballen, kipsaté en varkenshaassaté. Sinds kort is ook een biertje te krijgen bij Joosen. De jury zag dat de bestellingen voor het nuttigen ter plekke in een plastic bakje worden gedaan. Idee: gebruik porseleinen servies, dat doet meer recht aan het lekkere eten.

Hoolstraat 83
Snackbarjoosen.nl

Reageer op dit artikel