artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 36: Eetwinkel ’t Hoekje, Ouddorp

Cafetaria Top 100 311

Cafetaria Top 100 2018 nr. 36: Eetwinkel ’t Hoekje, Ouddorp

Het Zuid-Hollandse Ouddorp herbergt niet alleen één van de mooiste stranden van Nederland, maar ook een prachtige cafetaria. Inwoners en toeristen kunnen bij Eetwinkel ’t Hoekje terecht voor een kwalitatief goede snelle hap.

Bij Eetwinkel ’t Hoekje is het zowel binnen als op het terras goed vertoeven. Wie per elektrische fiets reist, kan zijn tweewieler ondertussen aansluiten op één van de oplaadpunten.

Eetwinkel ’t Hoekje is een echt familiebedrijf. De derde generatie Bezuijen heeft een onderscheidend assortiment op de kaart staan met vele specialiteiten en menu’s voor meerdere eetmomenten op een dag. De cafetaria is zelfs tot 23.00 uur open.

Wat te denken van de huisgemaakte nasibal, het frietje pulled pork of het verse scholmenu? Dit assortiment springt via narrowcasting goed in het oog. Door de overgang naar de formule van Eetwinkel heeft de zaak een update gehad; gasten krijgen meteen een goed gevoel bij de nieuwe look & feel.

De medewerkers weten wat ze aan het doen zijn. Hun handelingssnelheid is hoog zonder de klantvriendelijkheid uit het oog te verliezen.

Stationsweg 1
Cafetariathoekje.nl

Reageer op dit artikel