artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 35: Het Oude Raedthuys, Cothen

Cafetaria Top 100 218

Cafetaria Top 100 2018 nr. 35: Het Oude Raedthuys, Cothen

Een geweldige prestatie dit jaar van Het Oude Raedthuys in Cothen. Mooi om te zien dat dit creatieve bedrijf deze keer als Provinciewinnaar van Utrecht uit de bus komt. 

Het Oude Raedthuys is een cafetaria in een prachtig monumentaal pand met een onderscheidende, tijdloze huisstijl. Van de logotegels voor de ingang tot op de fotobedrukking op de deuren, alles in deze zaak heeft een extra touch, waar goed over nagedacht is.

Eigenaar Nick van der Linden is een groot fan van woordgrapjes. Dat is zichtbaar in verschillende uitingen in zijn zaak. Ook de leuke symbolen die worden gebruikt om de productcategorieën te onderscheiden, zorgen voor een glimlach.

Opvallend is de narrowcasting op de counter. Goed gedaan en origineel! Net als de menukaart. Die is niet alledaags. De producten staan in een krantje. Een aanrader: probeer de vitrine iets meer in de schijnwerpers te zetten en er meer een presentatiefunctie dan een voorraadfunctie aan te geven.

Dorpsstraat 21
Hetouderaedthuys.nl

Reageer op dit artikel