artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 33: Snackhouse LOBO, Oudorp/Alkmaar

Cafetaria Top 100 236

Cafetaria Top 100 2018 nr. 33: Snackhouse LOBO, Oudorp/Alkmaar
Beeld; Fotostudio Wick Natzijl

Voor het derde achtereenvolgende jaar is Snackhouse LOBO Provinciewinnaar van Noord-Holland. Een prestatie van formaat. 

Snackhouse LOBO is een begrip in het dorp en de omgeving. De cafetaria nodigt nadrukkelijk uit om naar binnen te gaan, de stopkracht is groot. In het oog springen de twee elektrische bezorgauto’s, de Loboghini’s.

Maico Visser heeft nadrukkelijk geïnvesteerd in bezorgservice. Afhaal en bezorgen zijn gesplitst en dat betaalt zich uit. Want ondanks de drukte tijdens het spitsuur is de service uitstekend. De medewerkers, gehuld in roze en blauwe polo’s, zijn goed op elkaar ingespeeld.

Ook de werkplek is overzichtelijk en schoon. Mooi om te zien, is dat Visser daarbij uitgaat van eigen kracht. Zo houdt hij externe bestelplatforms buiten de deur. Zijn enthousiasme is een voorbeeld voor collega-ondernemers in de branche.

Herenweg 47
Snackhouselobo.nl

Reageer op dit artikel