artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 32: Eetwinkel Leesten, Zutphen

Cafetaria Top 100 328

Cafetaria Top 100 2018 nr. 32: Eetwinkel Leesten, Zutphen
De ruime serre van Eetwinkel Leesten. Foto: Jawsmedia

Eetwinkel Leesten maakt indruk. Ten eerste met de prachtige, uitnodigende serre. Doe daar een uitstekende service en een gevarieerd assortiment bij en je hebt een topbedrijf met een mooie notering in de Cafetaria Top 100.

Arjan en Coby Menzing maakten het afgelopen jaar de overstap van Plaza naar Eetwinkel. Dat had gevolgen voor het productassortiment, de marketing en de huisstijl.

Eetwinkel Leesten is een zeer sfeervol modern ingericht bedrijf, waar je als gast op een vriendelijke en professionele wijze wordt geholpen. Zeker in de sfeervolle serre overvalt je meteen een huiselijk en opgeruimd gevoel. Het ruime en gevarieerde assortiment wordt op een smaakvolle manier via grote schermen gepresenteerd. De friet is er heerlijk heet en knapperig.

De medewerkers zijn netjes en beleefd, maar vergeten één ding: bijverkoop. Daarmee laat je toch een stukje extra omzet liggen. Verder niets dan lof over de klantvriendelijkheid en de snelheid waarmee de bestelling wordt uitgevoerd.

Rudolf Steinerlaan 123
Eetwinkelleesten.nl

Reageer op dit artikel