artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 31: AnyTyme Marktzicht, Born

Cafetaria Top 100 106

Cafetaria Top 100 2018 nr. 31: AnyTyme Marktzicht, Born

Een echte AnyTyme-vestiging, zo zien we bij AnyTyme Marktzicht. Gasten kunnen hier naast friet en snacks genieten van een uitgebreid assortiment broodjes, menu’s en salades.

Het productaanbod is goed zichtbaar op de lichtschermen. De vitrines vergroten de versbeleving. ‘Strak, professioneel, verzorgd en schoon’, zegt de jury over de zaak van de familie Janssen. ‘Het is jammer dat het ernaast gelegen pand leegstaat.’ Als hiervoor een nieuwe horecabestemming wordt gevonden, zal de aantrekkingskracht van deze AnyTyme-vestiging ongetwijfeld verder toenemen. Iets wat John Janssen natuurlijk niet zelf in de hand heeft.

Waar hij wel invloed op heeft, is de gastvrijheid van zijn medewerkers. Ook al is het druk en staat er een enorme wachtrij, probeer gasten toch te begroeten. Ook een ‘tot ziens’ bij het afscheid werkt positief door. Tocht waren de drie medewerkers zeer goed bezig. Het enthousiasme straalde er vanaf.

Kapelweg 1a
Anytyme.nl

Reageer op dit artikel