artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 29: Daily Deurne, Deurne

Cafetaria Top 100 552

Cafetaria Top 100 2018 nr. 29: Daily Deurne, Deurne

Dat Henk Schroijen niet alleen in staat is operationele ondersteuning te geven aan horecabedrijven maar ook succesvol is als eigen ondernemer, bewijst hij met Daily Deurne. En dat begint elke dag al heel vroeg. 

Op het NS station in Deurne, aan de spoorlijn Venlo-Schiphol, ligt deze mooie zaak die hij zelf ‘de huiskamer van het station’ noemt. Een praktische, compacte inrichting met een heldere, moderne uitstraling binnen en buiten. Trein- en busreizigers en omwonenden kunnen er al vanaf 06.30 uur terecht voor een vers broodje, hamburger, ijs, drank of een puntzak friet.

Ook bestellen en betalen zonder vertraging kan gemakkelijk via de Foodsy-app, bestemd voor NS-stationsrestauraties. Elke keer is het weer een verrassing welk broodje ‘het broodje van de maand’ wordt.

Stationsplein 31
Dailydeurne.nl

Reageer op dit artikel