artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 28: Chez Mariëlle, Eindhoven

Cafetaria Top 100 962

Cafetaria Top 100 2018 nr. 28: Chez Mariëlle, Eindhoven

‘Een feestje’ en ‘Een verrassend genot in een volksbuurt.’ Zo vatte de jury het bezoek aan Gasterij & Frituur Chez Mariëlle samen. Een verrassing is de mooie notering in de lijst dit jaar vervolgens niet.

Het nog jonge bedrijf is zoveel meer dan een frituur. De naam van de zaak is niet voor niets gekozen. Gastvrouw Mariëlle zet haar handtekening onder veel verse, huisgemaakte gerechten als stamppotten, pasta’s, garnalenkroketten, goulash, soepen en stoofvlees.

De presentatie is origineel: op een plankje. Het interieur straalt met onder meer gekleurde kussentjes in de zitjes vooral gezelligheid uit. Wat maar weinig cafetaria’s in huis hebben, maar Chez Mariëlle wel, is een complete lijn speciaalbieren. Die zorgt voor veel zittenblijvers, die het eten combineren met een lekker biertje. Chez Mariëlle is een echte aanrader.

Orchideeënstraat 16
Chezmarielle.nl

Reageer op dit artikel