artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 27: Grandfetaria, Almere Poort Homeruskwartier

Cafetaria Top 100 364

Cafetaria Top 100 2018 nr. 27: Grandfetaria, Almere Poort Homeruskwartier

‘Een bedrijf met heel veel potentie’, zo schreven we vorig jaar over Grandfetaria in Almere Poort. Ons vakjurylid bleek over voorspellende gaven te beschikken. Grandfetaria is namelijk Provinciewinnaar van Flevoland.

‘Veel meer dan een cafetaria’, klinkt de slogan, en dat heeft er vast mee te maken dat eigenaar Harald Brouwer van origine chef-kok is. ‘Buiten word je al verlekkerd door het bord met de gehaktballen en ook binnen zie je mooie, eigen foto’s op de menupresentatie’, zo lezen we over Grandfetaria.

Brouwer is niet alleen chef-kok, maar ook een prima gastheer. ‘Mijn complimenten voor zijn bevlogenheid en de service die hij verleent. Zeer vriendelijk, actieve bijverkoop zonder opdringerig te zijn en volop aandacht voor de gast.’

De huisgemaakte gehaktbal blijkt een ‘uitstekende keuze’ en de friet is heerlijk. ‘De passie van de eigenaar zie je terug in de gerechten.’

Najadenstraat 8
Grandfetaria.nl

Reageer op dit artikel