artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 26: Eetwinkel BeBo, Sevenum

Cafetaria Top 100 264

Cafetaria Top 100 2018 nr. 26: Eetwinkel BeBo, Sevenum

Mooi dat Eetwinkel BeBo in Sevenum de kwaliteit weet te behouden. Sfeer, presentatie en de producten zijn dik in orde. Eigenaar Dennis Oibans en zijn team steken duidelijk veel energie in de zaak.  

‘Deze Eetwinkel straalt kwaliteit uit als het gaat om het in- en exterieur’, staat vermeld in het vakjuryrapport van Eetwinkel BeBo. ‘Er is zeer veel aandacht besteed aan de binnen- en buitenkant en de sfeer.’ Wat we niet vaak meemaken of lezen: ‘Bij de keuze voor friet kan ik kiezen uit dikke, dunne of ambachtelijke friet. De presentatie is ook prima, dat geldt ook voor de opmaak van de snackvitrine.

Complimenten ook voor het grote beeldscherm in de zaak, waarop informatie en nieuwtjes worden gedeeld met gasten. Daaronder ook voorlichting over allergenen en maatschappelijk verantwoord ondernemen.’

De vakjury concludeert: ‘Ondanks een aantal tegenslagen in de afgelopen maanden, weet Dennis Oibans de continuïteit van zijn bedrijf te waarborgen.’

Markt 25
Eetwinkelbebo.nl

Reageer op dit artikel