artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 25: Het Friethuys, Oss

Cafetaria Top 100 540

Dit mogen we met recht een prachtige entree noemen! Welkom in de Top 100. Het Friethuys is een cafetaria zoals het hoort. 

Ons enthousiasme begint al bij het bekijken van de website. Mooie productfoto’s, arrangementen voor kinderfeestjes en aandacht voor storytelling.  ‘Binnen ziet het er allemaal keurig uit: strak en goed verzorgd’, aldus ons vakjurylid. ‘Het terras staat netjes en is leuk aangekleed. De opvallende palen met zware kettingen passen bij de uitstraling van de zaak en voegen sfeer toe.’

De medewerkster (die wel eerst haar telefoongesprek afmaakt en alleen is) raadt ons de huisgemaakte producten aan en dat begrijpen we heel goed. ‘De kroket en saus op de friet zijn lekker. De bestelling wordt netjes geserveerd en keurig toegelicht, en het afscheid is ook keurig. Een cafetaria zoals een cafetaria hoort te zijn.’

Hooghuisstraat 2
Het-friethuys.nl

Reageer op dit artikel