artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 24: Kwalitaria Keijzershof, Pijnacker

Cafetaria Top 100 198

Cafetaria Top 100 2018 nr. 24: Kwalitaria Keijzershof, Pijnacker

Ondernemer René Janse en bedrijfsleider Siebe Commijs slagen er opnieuw om met Kwalitaria Keijzershof een hoge notering te halen in deze lijst. Janse is nu een kleine twee jaar eigenaar en heeft van deze Kwalitaria een absoluut topbedrijf gemaakt.

Vanzelfsprekend komt dat ook terug in het vakjuryrapport van Kwalitaria Keijzershof. ‘Een prachtige zaak, met een ondernemer die constant bezig is om te innoveren en gefocust is op de wensen van de consument. Zowel binnen als buiten klopt het.’ De ontvangst is allerhartelijkst en de bestelde friet heerlijk. ‘Zo wil je altijd bediend worden’, lezen we. ‘Het klopt tot in detail, en je ziet aan alles dat er zeer professioneel wordt gewerkt.

Er wordt optimaal gebruikgemaakt van de mogelijkheden die Kwalitaria biedt en dat is volledig doorgevoerd. Zo zou iedere cafetaria eruit moeten zien. Vooral zo doorgaan en de focus erop houden.’

Hoefbladplein 15
Kwalitaria.nl/keijzershof

Reageer op dit artikel