artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 22: Verhage Vlaardingen, Vlaardingen

Cafetaria Top 100 127

Cafetaria Top 100 2018 nr. 22: Verhage Vlaardingen, Vlaardingen

Gastvrijheid, service, presentatie, kwaliteit; het is allemaal dik in orde bij Verhage Vlaardingen. Een mooie notering is daarom gerechtvaardigd.

‘De medewerkster die mij helpt, is een voorbeeld van hoe het moet’, schrijft ons vakjurylid. ‘Na direct contact bij binnenkomst krijg ik de ruimte om het assortiment te bekijken en mijn keuzes te maken. De medewerkster kiest precies voldoende afstand: ik krijg de tijd om te kijken, maar wordt niet uit het oog verloren. Bovendien is ze vriendelijk en attent.’

Het rapport gaat verder: ‘De presentatie op de ‘krijtborden’ is gaaf. Met smakelijke afbeeldingen, waarvan ik echt trek krijg. De industriële indeling is eveneens fraai. Het bordje bij de counter waarop staat ‘s.v.p. bestellen aan de counter, komen wij het aan tafel brengen’ maakt de logistiek direct duidelijk. De aan tafel geserveerde bestelling is prima. De producten zijn goed van smaak, het broodje van de burger is zelfs iets gegrild, en worden op een erg leuke manier geserveerd.’

Van Hogendorplaan 911
Verhage.nu

Reageer op dit artikel