artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 21: Cafetaria Oud Waubach, Landgraaf

Cafetaria Top 100 280

Cafetaria Top 100 2018 nr. 21: Cafetaria Oud Waubach, Landgraaf

Welkom in de lijst! Er wordt gesproken over ‘een topprestatie op Champions League-niveau’. Eigenaar Hans Koekkoek van Cafetaria Oud Waubach straalt ondernemerschap en vakmanschap uit.

Allereerst een compliment voor de ‘Over ons’-pagina op de website van Cafetaria Oud Waubach. Daar worden de medewerkers voorgesteld. En dan de mooie woorden uit het rapport: ‘Een cafetaria zoals een vakjurylid dat graag ziet.’

Ondernemer Hans Koekkoek en zijn voltallige team van medewerkers hebben het goed begrepen. Dit is een pareltje binnen de sector.’  Tip voor iedereen die dit leest: ga naar Landgraaf om te kijken naar de manier waarop de friet hier wordt voorgebakken. In het rapport lezen we: ‘Om blessures aan polsen of ellebogen te voorkomen tijdens het intensief voorbakken, is gekozen voor een semi-automatisch voorbaksysteem met lift. Met een capaciteit van een charge van 10 kg friet. Dit moet je zien!’ Wie zijn wij om dat tegen te spreken.

Veeweg 1
Oudwaubach.nl

Reageer op dit artikel