artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 20: Cafetaria Oostvoorne, Oostvoorne

Cafetaria Top 100 475

Cafetaria Top 100 2018 nr. 20: Cafetaria Oostvoorne, Oostvoorne
Cafetaria Oostvoorne, al jarenlang een begrip in het gelijknamige Zuid-Hollandse dorp. (C) Roel Dijkstra

Tea en Ton Vis zijn met pensioen en moeten de de zaak nu echt loslaten. Een uitdaging, maar bij zoons Joost en Chris is hun kindje in goede handen, zo blijkt (ook) uit het vakjuryrapport.

De afbeelding van het strand aan de achterwand is niet nieuw, maar zorgt nog steeds voor een gevoel van ontspanning. De promotie van de ‘lokale’ Westvoornse Weideburger verdient het eveneens om te worden genoemd. ‘We worden allerhartelijkst welkom geheten door één van de broers en krijgen het ‘systeem’ uitgelegd. Plaatsnemen aan tafel of aan de counter bestellen. We kiezen voor het laatste en dat betekent dat de bestelling aan tafel wordt bezorgd.’

De ondernemers hebben Cafetariabezorgt.nl gelanceerd in eigen beheer. Er wordt nog wel gewerkt met Thuisbezorgd, maar het scheelt commissie. De site wordt actief gepromoot en dat levert een toename op van het aantal gebruikers. Goed initiatief!

Stationsweg 14
Cafetariaoostvoorne.nl

Bekijk hier de complete ranglijst

Reageer op dit artikel