artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 19: Verhage Dordrecht, Dordrecht

Cafetaria Top 100 354

Cafetaria Top 100 2018 nr. 19: Verhage Dordrecht, Dordrecht

Mogen we het een jubileum noemen? Vijf maal op rij een plek in deze Top 100? Een mooie prestatie is het in ieder geval van Verhage Dordrecht. En dan in het jubileumjaar een extra mooie notering realiseren én de beste Verhage-vestiging zijn.

Hulde voor ondernemer Walter Weeda van Verhage Dordrecht. Gepokt en gemazeld en dat is dan direct de verklaring voor de genoemde resultaten. ‘Top service! (met uitroepteken)’, zo schrijft ons vakjurylid. ‘Met dank aan de dienstdoende jongeman die netjes is, de bestelling erg vriendelijk aan tafel serveert, even later oprecht vraagt of alles naar wens is, tijd maakt voor een praatje met ons jurylid en vriendelijk afscheid neemt als we vertrekken.’ Over de presentatie van het assortiment van Verhage Dordrecht lezen we: ‘Ziet er duidelijk en fris uit. De menukaarten op tafel en het stoepbord zijn origineel. De actieproducten hebben een leuke twist en bieden andere producten dan de standaardsnacks met korting.’

Van Eesterplein 134
Verhage.nu

Bekijk hier de complete ranglijst

Reageer op dit artikel