artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 18: De Egel eten en drinken, Losser

Cafetaria Top 100 352

Cafetaria Top 100 2018 nr. 18: De Egel eten en drinken, Losser

Op de (nieuwe) eigen website wordt melding gemaakt van de eerste notering in deze lijst vorig jaar en het feit dat in 2018 de eerste schifting is overleefd. ‘We gaan met het hele team naar de uitreiking.’ Fijn, want het team van De Egel eten en drinken verdient het om een feestje te vieren.

Mooi ook dat die site van De Egel eten en drinken er is gekomen, zowel wij als regionale krant Tubantia maakten er vorig jaar een opmerking over. ‘De huisstijl is ontzettend goed doorgevoerd’, aldus ons vakjurylid, die verder schrijft: ‘Super assortiment op een heel mooie kaart. Bijzonder voor een kleine en zelfstandige cafetaria. Het goede team van medewerkers durft deze producten actief aan te bieden.’ De zaak is schoon, lezen we verder, en wordt ook netjes gehouden. ‘Ook aan het schoonhouden van de werkplek wordt continu aandacht besteed.’

Gronausestraat 160
Deegeletenendrinken.nl

Bekijk hier de complete ranglijst

Reageer op dit artikel