artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 17: Eetwinkel Select, Boxtel

Cafetaria Top 100 1049

Cafetaria Top 100 2018 nr. 17: Eetwinkel Select, Boxtel

Eetwinkel Select heeft de potentie om (nog) hoger op de lijst te eindigen, was vorig jaar de conclusie van ons vakjurylid. Zie hier, de potentie is benut! En (daardoor) ook nog eens de beste Eetwinkel én de winst in de provincie Noord-Brabant. Top!

Wat zeggen de rapporten van 2018: ‘Een grote zitruimte met mooie stoelen en tafels. Het is binnen ruimer dan je verwacht als je het pand van de buitenkant ziet. De inrichting is sfeervol, in een rustige kleurstelling. Alle tafels zijn netjes onderhouden, voorzien van een menukaart en schoon, en de stoelen staan aangeschoven. Deze locatie heeft alleen maar pluspunten als het gaat om de uitstraling.’

De bestelling is prima van kwaliteit en wordt uitgeserveerd op porselein. ‘Goed gedaan!’, aldus ons vakjurylid, die eveneens enthousiast is over de marketing en communicatie. ‘Er is een duidelijk herkenbare en consequent doorgevoerde huisstijl en er wordt veel aandacht besteed aan product- en menukeuze.’

Sint Severusstraat 16
Eetwinkelselect.nl

Bekijk hier de complete ranglijst

Reageer op dit artikel