artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 16: Wibo’s Eatcounter, Sneek

Cafetaria Top 100 374

Cafetaria Top 100 2018 nr. 16: Wibo’s Eatcounter, Sneek

Vorig jaar was er blijdschap vanwege het behalen van een plek in deze lijst, hoe groot zal het enthousiasme zijn na het bereiken van deze toppositie. Complimenten voor die prestatie van Wibo’s Eatcounter.

‘Er heerst een vertrouwde sfeer en de medewerkers zijn zeer betrokken, een bedrijf om terug te komen’, luidt de algemene conclusie in het vakjuryrapport. ‘De inrichting is thematisch, met (uiteraard) Friesland en haar skûtjes, over de routing is duidelijk nagedacht en alles is spic en span.’

Aan de marketing is veel aandacht besteed. De website die we vorig jaar misten, is nu online. De inhoud is (nog) wat summier, maar dat is vast de volgende stap. En omdat mensen de zaak maken, mag deze zin uit het rapport niet ontbreken: ‘De medewerkers zijn de beste promotie voor het bedrijf. Ze hebben zeer veel interesse in de gasten.’ Wat een mooi vak is fastservice toch!

Keizersmantel 433
Wiboseatcounter.nl

Bekijk hier de complete ranglijst

Reageer op dit artikel