artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 14: Cafetaria Lunchroom De Fontein, Assen

Cafetaria Top 100 2647

Cafetaria Top 100 2018 nr. 14: Cafetaria Lunchroom De Fontein, Assen

Welkom in de Cafetaria Top 100. En meteen Provinciewinnaar van Drenthe! Een geweldige prestatie van Cafetaria Lunchroom De Fontein.

De jury treft een zaak aan die binnen en buiten in een uitstekende staat verkeert. Bij binnenkomst worden we vriendelijk begroet en snel geholpen bij Cafetaria Lunchroom De Fontein.

Terwijl we de ons overhandigde kaart bekijken, wordt al gevraagd of we een drankje willen bestellen. We zien een mooie vorm van actieve verkoop. ‘De goed ingewerkte medewerkers dragen bij aan een positieve ervaring’, aldus ons vakjurylid. ‘Dat ze goed zijn ingewerkt, merken we aan hoe we worden geholpen en hoe ze eruitzien.’

De friet bij Cafetaria Lunchroom De Fontein is smakelijk en volgens het jurylid relatief laag geprijsd (€1,70). ‘Andere prijzen dan in de Randstad, waar wij vandaan komen.’ Een pluspunt is ook de manier waarop de ondernemers de strijd aangaan tegen het gebruik van plastic. Via de verschillende social media-kanalen en op de website wordt daaraan actief en opvallend aandacht besteed. Hulde!

Mercuriusplein 40
Defonteinassen.nl

Bekijk hier de complete ranglijst

Reageer op dit artikel