artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 13: AnyTyme Ommen, Ommen

Cafetaria Top 100 439

Cafetaria Top 100 2018 nr. 13: AnyTyme Ommen, Ommen

AnyTyme Ommen was even weg uit de lijst, maar dit jaar maakt de zaak van Jolanda en William een glorieuze comeback. Goed gedaan! En, extra leuk: het is de hoogst genoteerde vestiging van de formule.

Wij lezen in het vakjuryrapport: ‘Een brandschone cafetaria waar de goede leiding merkbaar is. Dat laatste zie je ook terug in de marketing en communicatie. Die is centraal gestuurd, maar wordt door de eigenaren voorzien van een eigen touch. Goed onderhouden en royaal opgezet, zeer mooi gelegen en liefst 150 zitplaatsen buiten. Een garantie voor succes in combinatie met het grote terras, de aangrenzende speeltuin en het grote aantal parkeerplaatsen. Binnen zijn ook nog eens vijftig plekken. ‘De routing klopt, de bediening is snel en correct en de eigenaar vriendelijk.’

Slagenweg 3a
Anytyme.nl

Bekijk hier de complete ranglijst

Reageer op dit artikel