artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 12: Plaza ’t Wapen van Stellendam, Stellendam

Cafetaria Top 100 622

Cafetaria Top 100 2018 nr. 12: Plaza ’t Wapen van Stellendam, Stellendam

De titel ‘hoogst genoteerde Plaza-vestiging’ is ook dit jaar voor Adriaan Breen en Jeroen Andernach, die er keer op keer in slagen een topnotering te realiseren met Plaza ’t Wapen van Stellendam.

Wat een mooi voorbeeld van goed ondernemerschap. Een van de oorzaken is dat beide ondernemers elkaar heel goed aanvullen. Andernach zorgde voor een digitaliseringsslag en dat uit zich in de productpresentatie, die in het vakjuryrapport wordt omschreven als ‘Voortreffelijk. Mooie schermen en een overzichtelijke bestel-app’.

Complimenten zijn er ook voor de prima folders en menukaarten, de hygiëne en de staat van het in- en exterieur. Medewerkers achter de balie en in de keuken staan in verbinding door middel van headsets en dat zorgt voor een vlekkeloze en gestructureerde manier van werken. Uit alles blijkt opnieuw dat Plaza ’t Wapen van Stellendam een topzaak is, die een aantrekkingskracht heeft tot ver in de regio Goeree-Overflakkee.

Voorstraat 2
Wapenvanstellendam.nl

Bekijk hier de complete ranglijst

Reageer op dit artikel