artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 11: Kwalitaria Miereakker, Reeuwijk

Cafetaria Top 100 443

Cafetaria Top 100 2018 nr. 11: Kwalitaria Miereakker, Reeuwijk

Kwalitaria Miereakker is de hoogst genoteerde Kwalitaria in de lijst en bovendien nieuwkomer. ‘De zaak ziet er schitterend uit’, constateert ons vakjurylid.

Aan het interieur en exterieur is zeer veel aandacht besteed. Verder zijn de rust, de gastvrijheid en de snelheid van werken voorbeeldig. Hier wordt – met vrolijke en vriendelijke medewerkers – gewerkt volgens een strak systeem, dat zie je aan alles. De gastvrijheid en service zijn uitstekend en de communicatie en marketing heel goed verzorgd, inclusief de bestel-app voor de bezorging’. De presentatie is geheel volgens de Kwalitaria-stijl en de friet is mooi van lengte, prima van smaak en goed afgebakken. Allemaal constateringen die deze mooie entree verklaren.

Miereakker 30b
Kwalitaria.nl/miereakker

Bekijk hier de complete ranglijst

Reageer op dit artikel