artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 100: Foodmaster King Lao, Aalsmeer

Cafetaria Top 100 496

Cafetaria Top 100 2018 nr. 100: Foodmaster King Lao, Aalsmeer

Foodmaster King Lao in Aalsmeer is een vaste waarde in de Cafetaria Top 100. Het is dan ook een verzorgde en sfeervolle zaak met een mooie counter en een aantrekkelijk ingerichte vitrine.

Overal is de huisstijl van Foodmaster duidelijk zichtbaar. Daarbij hangt Foodmaster King Lao vol met prijzen, certificaten en productpromotie. Een pluim voor de goede service en de mooie, gevarieerde menukaart. De huisgemaakte loempia viel buitengewoon goed in de smaak. Die mag dan ook best meer gepromoot worden in de zaak, vinden we.

De jury is verder vooral onder de indruk van het persoonlijke contact, waarbij zowel de ontvangst als het afscheid zeer vriendelijk was. Let er wel op dat er tijdens de drukte geen taken blijven liggen zoals het tijdig afruimen van tafels, merkt het jurylid op. Met iets meer aandacht voor de details zien we King Lao de volgende keer vast en zeker stijgen op de lijst.

Ophelialaan 139
Kinglao.foodmaster.nl

Bekijk hier de complete ranglijst

Reageer op dit artikel