artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 10: Eethuys Airborne, Renkum

Cafetaria Top 100 1650

Cafetaria Top 100 2018 nr. 10: Eethuys Airborne, Renkum
Het team van Eethuys Airborne in 2018

Wat een mooie rentree maakt Eethuys Airborne. Al vaker deelnemer, ook al meerdere malen een Top 100-notering, maar ontbrak vorig jaar in deze lijst. ‘Een keurige, nette en schone zaak waar je graag naar binnen gaat’, aldus het vakjuryrapport.

‘De medewerkers zijn goed opgeleid en correct, en zien er verzorgd uit. Ook na een drukke spits is alles bij Eethuys Airborne nog netjes en opgeruimd en tussendoor wordt vaak schoongemaakt.’ De friet is ‘echt goed gebakken’ en de huisgemaakte snacks ‘zijn ook super’. Verder is de huisstijl overal goed doorgevoerd; van zakjes en tassen tot de kleding. We zijn onder de indruk van het geweldige terras op deze mooie locatie. Daar speelt de ondernemer goed op in.

Telefoonweg 2
Eethuysairborne.nl

Bekijk hier de complete ranglijst

Reageer op dit artikel