artikel

Waarom Mark van Gurp meedoet aan de Cafetaria Top 100

Cafetaria Top 100 1794

Inschrijven voor de Cafetaria Top 100 kan nog steeds. Snackkoerier vraagt regelmatig aan ondernemers waarom ze meedoen. Dit keer: Mark van Gurp.

Waarom Mark van Gurp meedoet aan de Cafetaria Top 100
Mark van Gurp hoopt met het team dit jaar goed te scoren in de Cafetaria Top 100. Beeld: Foto Hissink

‘Vorig jaar deden we sinds jaren voor het eerst mee. We werden toen 90 en 51 in de Top 100. Dat is niet ons streven, maar het was wel een goede 0-meting’, zegt Mark van Gurp. Hij runt samen met zijn vader Paul van Gurp en broer Kevin twee vestigingen van Paul van Gurp Fastservice Restaurant in Deventer, die allebei meedoen aan de Cafetaria Top 100 2018.

‘Wij hebben een hoop punten uit het rapport in het afgelopen jaar verbeterd’, laat de jonge ondernemer weten. ‘Zo hebben we gewerkt aan het interieur door onder meer nieuwe tafels en stoelen aan te schaffen en ook de tafelattributen en menukaart te vernieuwen.’

Het team wil dolgraag

Vooral het team stond te springen om dit jaar weer mee te doen met de Cafetaria Top 100, vertelt Van Gurp. ‘We hebben sinds vorig jaar ook onze medewerkers heel erg erbij betrokken, door met ze bij collega’s op bezoek te gaan. Nu kijken ze op een andere manier naar de zaak en willen ze dolgraag meedoen met de Top 100. Ze vinden dat we de beste zijn. Wij zijn zelf wat voorzichtiger, maar het is goed om op deze manier met elkaar de boel nog strakker te krijgen: denk om je werkplek, zorg dat je zichtbaar aanwezig bent en begroet iedereen die binnenkomt. Het zijn de details die het verschil maken.’

Doe net als Mark van Gurp mee met de Cafetaria Top 100. Schrijf je nu gratis in via cafetariatop100.nl

 

Reageer op dit artikel