artikel

Waarom Carin Jagt meedoet aan de Cafetaria Top 100

Cafetaria Top 100 1521

Inschrijven voor de Cafetaria Top 100 kan nog steeds. Snackkoerier vraagt regelmatig aan ondernemers waarom ze meedoen. Dit keer: Carin Jagt.

Waarom Carin Jagt meedoet aan de Cafetaria Top 100
Carin Jagt met haar freakshakes. Foto: Nanda Snippe.

Carin Jagt doet met haar zaak, Foodmaster De Viersprong in Nieuw-Amsterdam, voor de tweede keer mee aan de Cafetaria Top 100. ‘Omdat ik het mooi vind dat een deskundige jury op een professionele manier naar de zaak kijkt’, zegt Jagt. Maar dat is lang niet de enige reden.

‘Het is ook nog eens mooie reclame’, weet de Foodmaster-ondernemer. ‘Vorig jaar hebben verschillende kranten en regionale televisie over ons bericht. Ook op social media hebben we veel aandacht gekregen. Dat heeft veel nieuwe klanten en positieve reacties opgeleverd. Mensen kwamen van ver omdat we in de Top 100 stonden.’

Feedback

De Viersprong is aan de slag gegaan met de feedback van de vorige keer. ‘Volgens mij is het gelukt om bepaalde punten te verbeteren. We hadden bijvoorbeeld een paar dozen op de grond staan. Daar hebben we nu een kast voor gebouwd zodat het opgeruimd is. Verder staan er nu bloemetjes op de tafels.’

Nieuw interieur

Foodmaster De Viersprong is onlangs helemaal vernieuwd met de nieuwe huisstijl van de formule. ‘Ik ben daar heel trots op, het ziet er allemaal top uit. Het is nog strakker, moderner en professioneler.’

Doe net als Carin Jagt mee met de Cafetaria Top 100. Schrijf je nu gratis in via cafetariatop100.nl

Reageer op dit artikel