artikel

Waarom Snack Time meedoet aan de Cafetaria Top 100

Cafetaria Top 100 1902

Inschrijven voor de Cafetaria Top 100 kan nog steeds. Snackkoerier vraagt regelmatig aan ondernemers waarom ze meedoen. Dit keer: Sander Smakman van Snack Time.

Waarom Snack Time meedoet aan de Cafetaria Top 100

‘Twee jaar geleden deden we ook mee. We scoorden toen niet slecht, maar we stonden er net niet in’, vertelt Sander Smakman, eigenaar van Snack Time in Amersfoort.

Sinds die tijd is er een hoop veranderd, laat Smakman weten. ‘Inmiddels ziet de zaak er heel anders uit, met een veel betere inrichting en uitstraling. Ik denk dat ik de afgelopen jaren de winkel op een hoger niveau heb gebracht, ook qua assortiment. Ik ben reuzebenieuwd waar we nu staan als buurtcafetaria, of we überhaupt in de Top 100 komen. Ook met plek 99 zou ik blij zijn, want het is altijd mijn ambitie geweest om er ooit een keer in te staan. Dat triggert mij, en mijn personeel. We zijn trots op de zaak. Als ik mensen in de winkel vertel dat we meedoen aan de Cafetaria Top 100 en ze vragen wat dat is, zeg ik dat het de Champions League voor cafetaria’s is. Dat vinden ze geweldig.’

Doe net als Sander Smakman mee met de Cafetaria Top 100.
Schrijf je nu gratis in via cafetariatop100.nl

Reageer op dit artikel