artikel

Waarom Kwalitaria Tra meedoet aan de Cafetaria Top 100

Cafetaria Top 100 922

Inschrijven voor de Cafetaria Top 100 kan nog steeds. Snackkoerier vraagt regelmatig aan ondernemers waarom ze meedoen. Dit keer: Ad Tra van Kwalitaria Tra.

Waarom Kwalitaria Tra meedoet aan de Cafetaria Top 100
Het voltallige team van Kwalitaria Tra. Rechtsachter Ad Tra en zijn vader Berry.

‘Meedoen aan de Cafetaria Top 100 het zet alles weer op scherp’, vertelt Ad Tra van Kwalitaria Tra in Goirle. Bovendien zijn de medewerkers enthousiast. ‘Het personeel wilde ook graag weer meedoen, want die vindt het hartstikke leuk. De afgelopen keer hebben we een leuke feestavond gehad tijdens de uitreiking in Hilversum.’

Veel reacties

Kwalitaria Tra eindigde vorig jaar op plek 70, en dat communiceert de ondernemer met succes naar de gasten. ‘We hebben promotioneel aandacht gegeven aan het feit dat we in de Top 100 staan. Van het publiek hebben we daar heel veel reacties op gekregen. In de weken na de bekendmaking kwamen er toch veel mensen naar de zaak.’

Geleerd van mystery visits

Al sinds 1948 is de cafetaria in handen van de familie Tra. Een ervaren ondernemersfamilie dus. Toch heeft het bedrijf geleerd van de mystery visits. ‘Je krijgt opbouwende kritiek van iemand die de zaak nog niet kent. En we doen daar ook wat mee. Zo hebben we dit jaar ons zonnescherm vervangen.’

Volgens Ad Tra is deelname aan de Top 100 een logisch besluit. ‘Waarom niet? Je kunt je meten met de beste van Nederland. En het is bovendien gratis dit jaar.’

Doe net als Ad Tra mee met de Cafetaria Top 100.
Schrijf je nu gratis in via cafetariatop100.nl

Reageer op dit artikel